Volgens mij weet de eigenaar (er vanuit gaande dat het er maar 1 is) dat spammen verboden is. Ok, het is wel commentspam waar ik het nu over heb, maar het is nog steeds niet netjes. Vandaag ineens, uit het niets, vier verschillende spamberichten over een of andere HipHopYoutube kloon, met nl-extensie.
Ten eerste op dit blog heb ik nog nooit over Hiphop gesproken, zo hip ben ik namelijk niet. Dus wat doet dat op dit blog, volgens mij is dit blog niet echt gelinkt aan HipHop inhoud. Ten tweede verwacht ik van mijn lezers iets beter taalgebruik. Hoofdletters, punten en komma’s kennen ze blijkbaar niet in HipHopLand.
hey vette site is dit met alle muziek over hiphop ik heb ook een link met videoclips en mixtapes! ook staan hier vette t-shirts en andere nieuwtjes.. kijk maar eens op hiphoptube! de website
Voor wie die gast zelf eens wil laten voelen wat spam is, dit is zijn mailadres x_tas3@hotmail.com (via WHOIS gegevens)

















Hey bork30@hotmail.com,
Zou je mijn email adres kunnen verwijderen van je website?
Mvg, Maikel
hoezo, jij bekladt ook mijn site met spam!
Wat een lutsert. Geen NAW in de whois?
Nope, tegenwoordig zijn NAW uit de SIDN gehaald.