BDR/KCR deel zoveel.

Containerreiniging

Regelmatig beschrijf ik mijn ‘problemen’ met het containerreinigingsbedrijf BDR (of heten ze nu KCR of VCR). Gisteren (Maandag) was ik weer aan de beurt om gereinigd te worden. Van te voren wist ik al dit niet zou gebeuren, maar aangezien BDR blijft zeuren om geld, blijf ik zeuren om een schoongemaakte container. En gister is de container inderdaad weer eens niet gereinigd.

Ga je bellen met de hele aardige dames van BDR (dit is sarcasme, voor hen die het niet begrijpen) dan krijg je te horen dat de chauffeur ziek was. Vorige keer was het de auto die stuk was, en de keren daarvoor had ik eerder moeten bellen.

Wat wel frappant is, is dat ik als klant dit maar moet begrijpen. Zij kunnen er toch ook niets aan doen! Maar volgens BDR zelf heb ik een contract met dit bedrijf, en daar staat niets in over zieke chauffeurs. En volgens mij, is dat ook helemaal niet mijn probleem. Ik heb een contract met een bedrijf, niet met een enkele chauffeur.

Over zes weken komen ze weer, normaal is dat vier weken, maar ze willen graag vakantie in de tijd van het jaar dat de container een schoonmaakbeurt het hardst nodig heeft, maar ik weet nu al bij voorbaat dat zij weer eens niet komen opdagen.

Wie kan voorspellen wat nu de lulsmoes wordt, ‘het vroor dus dan kunnen we niet reinigen’, ‘de chauffeur is dood en de vervanger is naar de begravenis’, ‘O, meneer u staat helemaal niet in ons systeem als klant’. Heb je nog leukere smoezen, knal ze dan in de comments.

Waarom is het niet zo dat je als consument niet wat meer macht hebt, ik wordt gedwongen te betalen door incasso-bureaux, ik moet blijven bellen en schrijven om maar duidelijk te maken dat er niet gereinigd wordt. Waarom kan dit niet eenvoudiger. Waarom kan ik niet TELEFONISCH aangeven dat ik pas weer ga betalen als de diensten worden geleverd. Dan ben ik als consument toch veel beter beschermd tegen zo’n oplichtersbedrijf als dit.

Ach ja, over zes weken zal ik vast weer mijn gal spuwen op dit blog over KCR/BDR of hoe die gasten dan weer heten