De Paus een man van goede ideeen…

De hoofd pedo

Na een lange dag hard werken surf ik een beetje lans de nieuwssites, want ik wil toch wel een beetje bijblijven. En wat tref ik op de website van de Telegraaf. Twee, ja echt, twee berichten over de paus. Hij lanceert twee verschillende proefballonnetjes.

ik zie een verband

Zoals je ziet wil de paus seksuele voorlichting op scholen stoppen. Want volgens zijn logische logica beperkt dat de vrijheid van geloof. Of zoiets. En hij wil dat mensen meer kinderen met chistelijke namen krijgen…

In eerste instantie lijken beide berichten niets met elkaar te maken, maar probeer je eens in zijn hoofd te verplaatsen. Ik weet dat het moeilijk is, maar probeer maar eens te denken als die seniele nep-sinterklaas.

Als kinderen op jonge leeftijd zwanger raken moeten ze trouwen (volgens de paus dan). Condooms en abortus zijn verboden, alleenstaande moeders zijn ook niet gewenst. Dus wordt er getrouwd. En ja, die kinderen krijgen dan vanzelf wel christelijke namen. Want dat wordt ze wel ingefluisterd tijdens de huwelijksceremonie!

Is die opper-pedofiel nu helemaal van zijn stoel gepleurd. Geef die kinderen seksuele voorlichting. Leg uit waarom condooms een goed idee zijn! En ga eens met je tijd mee. De wereld is niet plat. De wereld is ouder dan 6000 jaar en de zon draait niet om de aarde!

3 thoughts on “De Paus een man van goede ideeen…

  1. Seniele nep-sinterklaas… opperpedofiel… hahahahaha, je hebt wel gelijk zeg.
    Wat een vreselijk starre religie toch ook….

    “We should all be our own God. Taking control of our own issues is so much more constructive than “hope”. Doing something about it is more productive than “prayer”. Believing in yourself is much more helpful than believing in a “higher power”. And having a good grip on right and wrong is much better than being ashamed for “original sin”.”

Comments are closed.