De Pedo-hetze…

Nederlands_verkeersbord_G7

Laat ik eerst maar eens duidelijk maken, voordat ik half Nederland achter me aan krijg, van kinderen blijf je af! Toch gaat dit topic over pedoseksuelen en de hetze die op dit moment gaande is. Pedo’s mogen na hun straf niet zomaar ergens wonen, pedo’s worden met naam en adres op internet geplaatst (met of zonder veroordeling) waardoor ze niet meer veilig zijn, pedoseksuelen kunnen nergens heen voor hulp.

Pedoseksualiteit is geen afwijking. Het is een seksuele geaardheid, net zoals homoseksueel, biseksueel of heteroseksueel. Het grote probleem van pedoseksualiteit is dat er nooit een gelijkwaardige relatie kan bestaan, daarom hebben we dit in Nederland gelukkig verboden.

Het liefst zouden we doen alsof het niet bestaat; we blokkeren internetsites (in plaats van ze uit de lucht halen), we willen niet dat pedo’s naast ons (of in onze stad) wonen en we willen pedo’s die de discussie willen aangaan niet horen.

Maar, stel je wordt geboren als pedoseksueel. Wat doe je dan, waar kan je heen met je gevoelens en wie helpt je. Omdat als nu iemand wil praten over zijn/haar pedofiele gevoelens is de kans groot dat hij/zij direct wordt verguist. Dit terwijl deze persoon wellicht zelf helemaal geen kinderen wil misbruiken, maar alleen deze gevoelens heeft.

Als pedoseksueel kan je nergens heen met je gevoelens. Er is geen instelling die je kan of wil helpen. Dit komt omdat er een groot taboe ligt op kinderliefde.

De huidige trend is dat pedo’s allemaal dood moeten, of tenminste voor de rest van hun leven in een gesloten inrichting. Dit terwijl deze mensen dezelfde rechten hebben als alle andere Nederlanders.

Ik denk, als we met ons allen een rustiger klimaat creĆ«ren voor pedoseksuelen, dan zullen er minder gevallen zijn van kindermisbruik. Als pedo’s over hun gevoelens kunnen en durven praten, zullen er minder mensen hun gevoelens moeten onderdrukken.

En nogmaals voor de duidelijkheid, ik ben geen pedo, en vind seks met kinderen en kindermisbruik verwerpelijk. Maar door de ogen sluiten voor bepaalde mensen geef je deze mensen geen kans hun pedoseksualiteit een plaats te geven, waardoor ze wellicht sneller over de scheef gaan!