Denk na voordat je gilt over de pedo-zaak

De hoofd pedo

Door de zaak “’t Hofnarretje” wordt er nu hard geroepen door een groot aantal Nederlanders om de kinderopvang maar een vrouwenzaak te maken. “Schop alle mannen er maar uit!” Hierbij wordt aan een aantal belangrijke punten voorbij gegaan.

Mannen zijn belangrijk voor de opvoeding

Ook al is pappa thuis, na zijn werk, o zo leuk met de kinderen. Dan nog is het belangrijk dat kinderen mannen om zich heen zien op school en op de opvang.Dit geldt voor jongens en meisjes! Van een man leer je andere dingen dan een vrouw. En dat is nodig om je te vormen en klaar te stomen voor de grote boze buitenwereld. Door mannen te verbieden nog in de kinderopvang te werken, ontneem je een hoop kinderen een goede ontwikkeling!

Het is ondertussen al een heel groot probleem dat er zo weinig mannen zich willen inzetten in het onderwijs of bij de kinderopvang. De publieke opinie is ook “werken met kinderen is voor vrouwen en mietjes”. Dit is onterecht. Dus laten we blij zijn met de mannen die nog werken met onze kinderen.

Vrouwen kunnen ook pedo zijn!

Nog zo’n punt waar aan voorbij gegaan wordt. Vrouwen, al is het minder bekend, kunnen ook last hebben van pedoseksuele gevoelens. Deze afwijking is niet voorbehouden aan mannen. Dus door mannen te verbannen los je het probleem niet op. Heel vaak valt het niet eens op, als een vrouw wat knuffeliger is met een andermans kind wordt het al gauw als normaal gezien. Maar zou een man hetzelfde gedrag vertonen wordt hij gelijk aangekeken alsof hij een pedoseksueel zou zijn.

Dit is niet 100% te voorkomen!

Ook zo’n misvatting. Iedereen vindt dat bij de politie, kinderopvang en noem maar een willekeurige instantie op, er koppen moeten rollen. Maar zoiets is nooit te voorkomen. Wij kunnen (en wellicht wel gelukkig) nog niet in de hoofden van mensen kijken. Pedoseksuelen weten zich echt wel heel lang op de achtergrond te houden, waardoor het haast onmogelijk is om te achterhalen of iemand deze gevoelens heeft.

Dit komt, mijns inziens, mede door het feit dat pedoseksuelen nog nergens kunnen aankloppen voor hulp. Niet in de samenleving en niet bij de gezondheidszorg. Hulp wordt pas gegeven als het te laat is.  Zie hiervoor ook mijn eerder geschreven blog “De Pedo Hetze”.

Ook de instellingen kunnen onmogelijk alle details van iemand controleren voordat hij of zij met kinderen gaat werken. Kom, het is zelf mogelijk (al zou het heel moeilijk zijn) om te infiltreren bij de AIVD.

100% veiligheid bestaat gewoonweg niet. En dat moeten we ook niet willen. Hoe erg de gevolgen ook zijn. Want wil je richting de 100% veiligheid, dan wordt Nederland een politiestaat! Waar niemand, maar dan ook echt niemand zich meer vrij voelt.

Wat we wel kunnen doen

We kunnen, nee moeten, allemaal alert zijn wie de verantwoordelijkheid heeft over onze kinderen. En daarbij heel goed luisteren naar onze kinderen. Zorg dat je weet bij wie je kind is. En dat hij/zij nooit alleen met een volwassene is die je niet helemaal 100% vertrouwd.