Door bloggen in de krant, alweer!

ad logo

Afgelopen zaterdag stond ik weer eens in een landelijk dagblad. En alleen maar door te bloggen. Twee keer in een jaar in een landelijk blad. Toch stoer, ik zit al te wachten op de uitnodiging voor het boekenbal, de bruiloft van Jan Smit en het verjaardagsfeestje van Dries Roelvink. Ook heb ik me ingeschreven als B-artiest om mee te mogen doen bij Timboektoe en Expeditie Robinson…

Maar waarmee haal je de krant. Door te zeuren. Van de zomer schreef ik over de kattenverjager van de buurman, en de ontiegelijke teringherrie die dat ding maakte. Blijkbaar scoort het artikeltje goed als je googelt naar “kattenverjager overlast”.

Het AD had bedacht er een artikel over te willen schrijven, omdat er waarschijnlijk (lees zeker weten) meer mensen last van overlast hebben door die dingen. En dan ga je natuurlijk op zoek naar andere slachtoffers van de piep-terreur.

Helaas heeft het AD geen digitaal archief waar ik zelf naar toe kan linken, dus dan maar een plaatje. Het artikel verscheen afgelopen zaterdag (25 september) op pagina 6 (naast de column van Sjaak Bral)

En ja, ik sta voor lul