Eurlings wil actuele verkeersinfo via Twitter

t

Echt waar… Volgens nu.nl wil onze grote vriend Eurlings dat we massaal tijdens het rijden ons mobieltje gebruiken om te kijken of er ergens files staat. Volgens mij speelt Eurlings onder een hoedje met onze vriend Spee.

Volgens mij is het niet helemaal toegestaan om je mobiel te gebruiken in de auto. Ook niet in de file. Dus hoe kan ik in hemelsnaam gebruik maken van deze leuk bedachte dienst zonder kans te lopen op een enorme boete? Niet, alleen voordat ik ga rijden… Maar daar heb ik andere informatiebronnen voor, zoals daar zijn : “de ANWB“, Traphic.nl of de File-info app op mijn iPhone.

Waarom wijd ik dan ruimte op mijn blog aan dit onderwerp, omdat ik weet dat dit grapje de belastingbetaler weer geld gaat kosten. Een of ander hip marketingbureau wordt ingehuurd om dit te promoten, Rijkswaterstaat mag weer wat IT-ers inhuren om het systeem te bouwen en het moet natuurlijk wel onderhouden worden…

En wie gaat het gebruiken, drie groene-broeken en ‘en of andere’ vage minister (die nota bene een chauffeur heeft)… Heeft die Eurlings dan echt niets beters te doen!!!