Geert, je weet toch dat als je kaatst je de bal terug kan verwachten!

Het haagse kutkind

Geert Wilders toont weer eens heel duidelijk aan dat hij alleen maar bezig is met provoceren. Niet dat dat nieuws is, maar toch. Dat Geert graag de Grieken de eurozone uit wil schoppen is bekend, en dat roeptoetert hij graag naar iedereen die maar in zijn buurt komt.

Maar is hij echt zo naïef om te denken dat er dan geen bedreigingen komen? Kijk, iemand bedreigen vind ik niet getuigen van intelligentie, en zelf ronduit laf. Maar Geert had zelf kunnen bedenken als je met een reuze drachme langs de Griekse ambassade gaat, je geen vrienden maakt.

En nu gaat hij dus aangifte doen tegen de anonieme bedreigers, weer zo’n aandachttrekkersactie. Kom op Geert, je snap toch ook wel dat dit alleen maar woorden zijn van Grieken die net zo hard genaaid zijn als Henk en Ingrid! Henkos en Ingridos zeg maar, allemaal genaaid door de Griekse plucheplakkers waar jij zo tegen bent toch.

Beste Geert,

Wanneer leer je nou eens dat de wereld groter is en niet ophoudt bij de landsgrenzen. En dat we samen op deze aardkloot het met ons allen moeten zien te redden. Waarom schop je tegen alles en iedereen (behalve de joodse en de blanke medemensch.) Ken je ze nog Geert, christelijke Nederlandse waarden waar je altijd op hamert? Die regeltjes over respect voor elkaar, het in vrede leven met elkaar en niet te oordelen over een ander. Daar sta je toch achter, beste Geert, laat dan mensen die anders zijn eens met rust.

Geert, jij bent net zo als dat irritante kutjochie die iedereen vroeger wel mee heeft gemaakt. Achter de meester gaan staan en dan naar iedereen een middelvinger opsteken, zodat de meester het niet kon zien. In de hoop dat iemand gestraft werd omdat hij de middelvinger naar jou zou opsteken. Zo’n achterbaks kutkind, zo’n blaag dat graag anderen gestraft ziet worden voor dingen die hij zelf doet als de meester het niet kan zien.

Jij bent echt net die klikspaan die eigenlijk een enorme klap op z’n bek verdient. Maar die niet krijgt omdat hij altijd achter de meester blijft staan. Zo’n jochie die bij het minste of geringste naar pappie toe rent. En dan zorgt dat pappie gaat klagen bij de ouders van dat “gemene kind”. Want Geert is zo’n lieverdje, het is altijd de schuld van die ander!

Je kent ze wel Geert, zo’n enorm verwend kutkind van de grachtengordel. Zo’n kutkind, dat ben jij!

1 thought on “Geert, je weet toch dat als je kaatst je de bal terug kan verwachten!

 1. Mark, we leven in een wereld waar we “Vrijheid van Meningsuiting” juist hoog in het vaandel hebben. Dat betekent dus dat iedereen van alles moet kunnen zeggen zonder daarna te hoeven vrezen voor zijn leven. Dat geldt niet alleen voor jou en mij maar ook Geert Wilders. En Geert gaat ver met zijn rechten en daar maakt hij inderdaad geen vrienden mee.
  Maar wil je de ideologie van Geert gestrijden dan moet je met goede tegeargumenten komen! Wat Geert zegt is dat Griekenland gewoon een beerput is dat wordt geregeerd door smeergeld en leugens. Een bodemloze put waar je geld in kunt blijven pompen maar de Grieken gooien het weer massaal over de balk. Er zijn enorm veel misstanden in Griekenland die ten koste gaan van de rest van Europa. Een compleet volk dat geld van Europa wil maar niet bereid is om te bezuinigen. Een land waar tourisme de grootste inkomstenbron is, naast de scheepsvaart en transport in het algemeen. De hedendaagse financiele crisis treft hen dan ook zwaar maar ze willen gewoon niet eens bezuinigen, terwijl er genoeg te bezuinigen valt! Dus als Griekenland niet het probleem samen met de rest van Europa wil oplossen, dan moeten ze het maar zonder ons doen.
  Wat dat betreft is het dus beter dat de Grieken een tijdje de Europese Unie verlaten. Kunnen ze hun economie proberen te repareren en als ze weer een beetje beter aan toe zijn kunnen ze zich weer bij de rest van Europa aansluiten. Maar op dit moment ligt het gehele land enorm dwars terwijl geheel Europa probeert om door de economische crisis heen te komen.
  Dat is de discussie waar het Geert om gaat! Simpelweg, de Grieken kunnen slikken of stikken. Dat de Grieken boos worden kan ik mij voorstellen. Maar dat er dan een aantal personen zulke enorme lafaards zijn dat ze de discussie uit de weg gaan en gewoon gaan dreigen met geweld…
  Sorry hoor, maar dergelijk gedrag heeft meer weg van wat een stelletje struikrovers zou doen…

  De bedreigingen jegens Geert komen de gehele discussie totaal niet ten goede. Het zorgt dat er gewoon meer mensen zich tegen die Grieken keren. Niemand wil toegeven aan bedreigingen dus die mensen die Geert bedreigen maken ze zaak voor Griekenland alleen maar erger. Die idioten weten niet waar ze mee bezig zijn, dus is het terecht dat ze aangepakt zullen worden.

  En nu doe je zelf eigenlijk mee met die lafaards. Je scheldt Geert uit voor kutventje, je beledigt hem, maar je draagt totaal niets bij aan de discussie. Het is compleet idioot om Geert op deze wijze meer in de schijnwerpers te plaatsen. Je bent eigenlijk extra reclame voor hem aan het maken! Hoewel, ben jij misschien toevallig een Geert-aanhanger die hoopt dat hij op deze manier nog wat extra aandacht krijgt? Beledig hem maar hard genoeg, zodat meer mensen medelijden met hem krijgen en dus op hem gaan stemmen? Ofwel, waar ben je zelf eigenlijk mee bezig?

Comments are closed.