geldlenenbuitenland.nl is een vieze gore spamhoer!

Snel geld lenen ? kijk dan eens op deze kennisrijke website over leningen in het buitenland

Dat stond vandaag in mijn spam-lijst, en de url was “geldlenenbuitenland.nl”… Site ligt momenteel plat, maar het is een vieze spammert vanuit Nederland. Opta-klacht is al onderweg!
Update: URL is geregistreerd door:

MijnInternetOplossing
Helmondstraat 19
1324WN ALMERE
Nederland

Op de site van mijninternetoplossing/ staat helemaal niets, geen KVK, adres of andere duidelijke contactinfo. Volgens mij is mijninternetoplossing net zo ranzig als geldlenenbuitenland.nl… een vieze spamhoer is het!

4 thoughts on “geldlenenbuitenland.nl is een vieze gore spamhoer!

 1. Probeer het eens met www. ervoor, die doet het wel. Ik heb zelf ook last van deze spammert. Snap niet zo goed wat hij/zij hiermee wil bereiken, de site nodigt ook niet bepaald uit om op z’n advertenties te klikken. Via SIDN meer details te weten komen over de registrant van het domein kun je helaas ook vergeten. Wellicht via z’n provider een poging wagen?
  De posts die hij op mijn site verstuurde kwamen van een wireless verbinding op de UVA, wellicht dat daar actie wordt ondernomen als er voldoende kachten binnenkomen?

  IP: 145.18.28.185, omhp-uva-28-185.wireless.uva.nl

 2. Trouwens, ik zie dat jij ook WordPress gebruikt. Ik heb zojuist de plugin “WP Ban” geinstalleerd en dat werkt uit-de-kunst kan ik je zeggen. Zowel op IP-adres, IP-range of zelfs hostname van de visitor kun je een ban instellen. Vervolgens zie je per ban de attempts dat hij/zij toch probeerde je site te bezoeken. Ideaal!

  Succes, groeten, Robin.

 3. Spijtig dat jullie onder zijn gespamd. Ik heb alleen raar genoeg hier niks mee te maken. Ik vermoed dat iemand in een korte tijd veel backlinks heeft gegenereerd in de hoop een algoritmische penalty bij google te veroorzaken.

  Dit soort doelloze spam werkt namelijk allang niet meer. Ik ben een tijdje (vorige week) compleet uit de zoekmachines verdwenen om erna mijn positie weer terug te krijgen. In de SEO (zoekmachine optimalisatie) community worden dit soort tactieken steeds vaker gebruikt. Express te hard linkbuilden om zo je concurrenten te sabboteren.

  Ik schrok wel toen ik dit las. Was die site min of meer al vergeten.

  Als ik nog iets hoor of tegenkom dan laat ik het jullie weten.

  Groet,

  Tom

  • Als ik je site “Geldlenenbuitenland” bekijk, krijg ik toch echt het idee dat je druk bezig bent met malafide praktijken… Url’s registreren, volzetten met loze content en google ads… En dan overal je url achterlaten in de hoop dat je scoort…

   Ook als ik het IP Adres (109.230.222.201), waarmee je deze reactie heb geplaatst in google gooi zijn de eerste hits meteen gerelateerd aan spamactiviteiten… Dus wat mij betreft ben en blijf je een spamhoer…

Comments are closed.