Gratis koffie, en een prettige werkplek!

Seats2Meet

Zo… mijn eerste werkdagen zitten erop. En het bevalt goed. Maar tijdens het werken heb ik een ontdekking gedaan. Wellicht dat een aantal van jullie het al kenden, maar wellicht ook niet. Ik kan, door mijn functie, regelmatig thuiswerken. Maar dat thuiswerken is niet altijd even prettig. Vandaag bijvoorbeeld. Kinderen thuis, vrouw thuis, schoonouders komen rond 12.00 aan vanuit Tsjechië. Dus ik zocht een plek om rustig te kunnen werken.

Dus wat doe ik, als medewerker 2.0 (of nomade-werker, of nieuwe-werker, of trendwerker, of gooi-er-een-mooi-term-tegenaan-werker)? Ik tweet of er nog iemand een werkplek overheeft met goede koffie (must). En wat denk je. Binnen een paar minuten twee reacties. Een uit Hazerswoude-Rijndijk, van iemand die ik al kende. En een over Seats2Meet. Hazerswoude-Rijndijk vond ik wat te ver rijden. Maar Seats2Meet zit vlak bij mijn huis (3,2 km volgens de navigatie). Dus daar zit ik nu.

Dus binnen een half-uur heb ik via twitter een werkplek gevonden waar ik rustig kan werken, en wat mensen ontmoet. En misschien wel het belangrijkste: Ze hebben goede lekkere koffie! En net zo belangrijk, het kost niets!

6 thoughts on “Gratis koffie, en een prettige werkplek!

  1. Ik begrijp nu dat wanneer je in de lounge plaatsneemt, dat het dan gratis is en wanneer je een ruimte reserveert, je een klein bedrag per persoon betaald.

    Weer wat geleerd. Jammer dat het niet echt in de buurt is voor mij. Bovendien kan ik flexwerken bij diverse gebouwen van Rijkswaterstaat.

Comments are closed.