Hahaha @ Belastingsdienst

b

Deze week kreeg ik wel de leukste brief ooit binnen, en wel van de belastingdienst. Ik weet hoe de meesten over deze mensen denken, maar ach ze doen ook hun werk. En wat is dat werk momenteel? Advertentieinkomsten belasten!

Een belastingsambtenaar met te veel tijd heeft blijkbaar ook mijn blog ontdekt en de google-ads herkent. In de brief wordt ik verzocht om de volgende gegevens door te geven:

  • Naam van de website(s)
  • Datum start advertenties
  • Van welke instanties heb ik inkomen genoten
  • Hoe hebben ze betaald
  • Heeft u ook kosten gemaakt voor de website

Nou maak ik mij niet zo’n zorgen, omdat ik niet echt veel verdien aan deze website. Ik mag blij zijn als ik aan dit eind van het jaar alle kosten terugverdient heb.

Kunnen deze ambtenaren net niet wat verder kijken dan hun neus lang is? Als ze een beetje snappen hoe internet werkt, kan je ook wel achterhalen dat dit blog geen duizenden bezoekers per dag heeft. En dus ook geen noemenswaardige advertentieinkomsten.

Ik zal natuurlijk netjes deze brief beantwoorden, maar vind het wel een beetje vergezocht… Vind je mij nu een geweldige eikel, klik dan op mijn advertenties.Dan kan ik extra belasting betalen πŸ˜‰

2 thoughts on “Hahaha @ Belastingsdienst

  1. Tja mijn salaris moet ook betaald worden πŸ˜‰ Ik zal even extra veel op je ads klikken! Waar staan ze trouwens die ads van jou??

    Oh wacht… adblock pro πŸ™‚

    • Kan je dan niet zorgen dat alle ambtenaren AdBlock gebruiken? Dan kunnen ze ook niet controleren of hobby-blogs reclames voeren op hun blog πŸ˜‰

Comments are closed.