Heerlijk zo’n week

Operatie_kamer_Maasland_Ziekenhuis

Zo, dit wordt echt een lifelog-post. Deze week was wellicht de druktste week ooit. Maandag ben ik gestart bij mijn nieuwe werkgever (eindelijk werk whoohoo). Maar vorige week vrijdag is mijn jongste dochtertje opgenomen in het ziekenhuis met het RS-virus. Niets ernstigs ofzo, maar strontvervelend.

Mijn week heb ik vooral doorgebracht tussen huis, werk, oma (want oudste dochter moest ook ergens heen) en ziekenhuis. En dan bedenkt een of andere KNMI ook nog dat het leuk is dat we wel wat sneeuw kunnen gebruiken.

Volgende week wordt weer zo’n week. Dus van bloggen komt waarschijnlijk ook niet zoveel. Ach ja. heb ik meteen een goed voornemen voor volgend jaar.

Werk is in ieder geval super. Leuke mensen, goed bedrijf met goede visie. En interesante opdrachten. En een auto, nou ja auto? Meer een elektro auto met benzine motertje. Zo’n prius. Zo’n auto die meer zuipt dan mijn eigen Focus station, maar wel gesponsord wordt omdat hij zogenaamd zo goed is voor ons milieu…

4 thoughts on “Heerlijk zo’n week

  • De sneeuw is vooral vervelend omdat ik deze week zo vaak de weg op moest. Verder moet iedereen zich maar aanpassen… Hoort er nou eenmaal bij. En ik hoor ook andere geluiden, de opwarming zorgt eerst voor afkoeling, of zoiets.

   Die prius milieuvriendelijk noemen is in ieder geval bedrog. Dat ding is een prettige auto, maar heeft niets met milieu te maken!

 1. Maar het allerbelangrijkste is dat je dochter er weer bovenop komt. Dat virus mag dan niet ernstig zijn, opgenomen worden in een ziekenhuis hakt er behoorlijk in.

  En een nieuwe job is ook niet verkeerd. En zo’n Prius? Ach, het zou niet mijn keuze zijn, maar het valt toch best mee?

  Sterkte de komende week. Niet vergeten ook nog achter de kerstinkopen aan te gaan πŸ™‚

  • Mijn dochter wordt iedere dag stukken beter. Vandaag van de zuurstof en monitoren af. Het grootste probleem met het RS-virus bij kinderen van die leeftijd is dat ze niet meer eten…

   Het is vooral de combi van nieuw werk, kind in ziekenhuis, ander kind bij oma wat het vermoeiend maakt.

   En die prius rijdt geweldig, niks mis mee. Maar om daarvan te zeggen dat het milieuvriendelijk rijden is… Dat gaat echt te ver

   Kerstinkopen… O ja, die moeten ook nog. Helemaal vergeten πŸ™‚

Comments are closed.