Hollands Next Allochtoon

HNA

Nu Geert Wilders bijna onze schaduw-premier is, is het probleem met de zogenoemde kutmarokkaantjes bijna opgelost. Hij heeft zichzelf de opdracht te geven om al het islamitische gespuis het land uit te trappen. Dus dat probleem is opgelost. En dat weten we, dus zijn we hard op zoek naar de nieuwe allochtoon.

Want zonder allochtoon heeft de Nederlander niet zoveel meer om op te zeiken. En ja, wij Nederlanders houden van zeiken. En om nou de hele dag alleen nog maar over het weer te zeiken schiet niet op. Wij hebben een minderheid nodig, die het liefst niet uit Nederland komt (dus geen homo’s, lesbo’s, invaliden of hippies). En we hebben al wat kanshebbers!

De Roma

Roma MeisjesEven een leuk feitje vooraf: “Roma is het meervoud van Rom, het is één Rom en twee Roma.” Maar terug naar het punt. Roma in Nederland hebben een slechte naam. En ja er zitten fiks wat rotte appels tussen. Gelukkig zijn er niet zo heel veel Roma, dus dat probleem is nog klein.

Wel zijn er leuke grappen over ze te verzinnen, want ze hebben een compleet andere cultuur dan wij. En iedere grappenmaker of cabaretier weet dat cultuurgrappen altijd wel scoren. Alle grappen die we nu maken over Marokanen en fietsen kunnen we dan ombouwen tot Roma en auto’s. Dan krijg je zoiets als:

Waarom moet je nooit lachen als een Rom met z’n Mercedes tegen een boom aan is geknald? Het had jouw Mercedes kunnen zijn! *ka-ching*

De Oostblokkers

De volgende kanshebber bevat drie typische stereotypen die we allemaal kennen. De bekendste is altijd dronken, heeft altijd een blauwe overal aan en rijdt (onder invloed) in een wit busje. Of te wel Pool de Bouwer.

Brrrrrroem

Dan hebben we nog als tweede de Oostblokker bij de deur van de supermarkt. Aardige man of vrouw met een straatnieuws in de aanbieding en nooit te beroerd om even goededag te zeggen.

En als laatste van deze groep, die woont meestal boven een supermarkt. Heeft verstand van electronica en is sluw. Weet je het al. Dit gaat over de Skimmer. Meestal afkomstig uit het voormalig Oost-Europa.

Deze drie samen heb ik maar geschaard in een groep. Anders maakten ze geen van drieën een eerlijke kans op de titel.

De Molukkers

TreinAl tijden in Nederland, maar altijd goed voor wat problemen. Zo hebben we Culemborg waar de Molukker nog samenkliekt met de andere Molukkers. Ze hebben een rare relatie met de NS, en zitten hier al 50 jaar zonder ook maar te integreren.

En nu hoor ik je al denken, die gasten hebben wij toch zelf naar binnen gelaten. Ja, maar dat is geen reden om niet de nieuwe allochtoon te zijn. Wie heeft ook alweer de Marokkanen uitgenodigd? Juist, wijzelf.

De Chinezen

Ja, ook de chinezen zijn hier een vreemde gast. Ze vreten onze katten, en geven ons iedere derde zondag van de maand de buikloop. En ze liegen. Hoe kan het toch, dat ik een Indische rijsttafel wel bij een chinees kan krijgen, maar niet bij een indo.

Het is wel een stille groep, ze blijven een beetje bij elkaar maar laten ons (behalve dan met hun voedsel) redelijk met rust. Maar misschien moeten we maar proactief zijn en deze groep uitroepen tot de Nieuwe Allochtoon.

Wat krijgt de winnaar

Het eerste jaar niet zoveel. Kleine geintjes over hun afkomst, wat omkijkend winkelende vrouwen en wijzende vingertjes. Na een paar jaar begint de winnaar het echt te merken. Op scholen krijgen ze “extra” lessen om de “taalachterstand” weg te werken, en op de arbeidsmarkt worden ze minder snel aangenomen.

Na een jaar of 10 begint het echt. De politiek begint serieuze aandacht te krijgen voor de Nieuwe Allochtoon. Een extreem rechtse partij staat op, die na een paar jaar verboden wordt. Weer een paar jaar later staat er weer een partij op die het wat slimmer aanpakt. De dingen die deze nieuwe partij roept zijn harder en minder gebaseerd op de waarheid, maar ondertussen wel legaal om te zeggen.

[poll id=”3″]

2 thoughts on “Hollands Next Allochtoon

  1. Voordat mijn keuze tot een veroordeling zal komen beroep ik mij op mijn zwijgrecht.
    Ik bedoel de kiesplicht is jaren terug verdwenen.
    Ik blijf thuis want het regent en/of de zon schijnt. ( doorhalen wat van toepassing is )

    Vrolijke groet uit Amsterdam-ZuidOost

Comments are closed.