Nederland naar de klote

Ja, ik weet het, ik ben veels te laat. Maar Nederland is nu echt naar de klote. Het feit dat de volgende foto daadwerkelijk de zilveren camera heeft gewonnen, omdat het de staat van Nederland in een foto vangt, verteld mij dat Nederland echt helemaal naar de kut is. (klote/kut, moet wel een beetje unisex zijn, anders krijg ik een stel Opzij-mutsen achter me aan)

En ja, de fotograaf heeft dan ook terecht gewonnen. Hij heeft daadwerkelijk Nederland anno 20011/2012 in eenplaatje weten te vangen. En daar maak ik me ook zo boos over.

Het slachtoffer in deze foto probeert voor zijn mening uit te komen, een mening waar ik en de meesten het niet mee eens zullen zijn, maar een mening! En in Nederland zou je daarvoor, zonder angst voor uit moeten kunnen komen. Want het Nederland waar we allemaal trots op zijn is tolerant!

Maar het Nederland van nu is naar de klote, anders zijn wordt niet meer getolereerd, allochtonen moeten oprotten, homoseksuelen mogen hun liefde niet meer op straat uiten en pedo’s moeten dood. Het “leven en laten leven” is veranderd in “aanpassen aan de norm en je bek houden, of we maken je af”.

Daarom schaam ik me tegenwoordig om Nederlander te zijn. Voorheen was ik nog een trotse hollander, maar nu als ik gevraagd wordt waar ik vandaan kom stamel ik heel voorzichtig dat ik uit Nederland kom, op de hoop geen moeilijke vragen te krijgen over de PVV, de wietpas, en het allochtonenbeleid.

De foto die precies verteld hoe ik mij voel:

20120131-015009.jpg

1 thought on “Nederland naar de klote

 1. de mensen in nederland zijn geen mensen meer maar nummers .
  nederland is geen nederland meer je kan het vergelijken als een gevangenis zonder muren .
  ze weten tegenwoordig alles van je hier in deze gevangenis .
  en dat word al jaren gepikt door de mensen die hier gevangen zitten .
  wat er hier fout gaat is dat die mensen hier een keer gaan in zien dat je word voor gelogen door een stel juppe in denhaag die het wel weten zogenaamd .
  als we nou eens zamen onze handen zamen sluiten van welke cultuur je ook komt dan komen we een stuk verder hier .
  wat maakt het uit of mijn buurvrouw een hoofddoek draagt we zijn allemaal maar nummers van deze gevangenis .
  aan zo een figuur als wilders heb je niks aan die loopt alleen maar haat en nijt te verkopen aan de mede gevangenen in dit land .
  terweil deze mensen met hun hoofddoek ook maar gewoon arbeider zijn en een nummer .
  een clown als wilders heeft niemand nodig .
  ik hoop dat er een keer een dag gaat komen dat we elkaar een keer gaan steunen en dat zooitje daar in denhaag is een keer beter laten nadenken dan alleen maar te jatten van die mensen hier .
  geen nummers meer voor ons we zijn mensen geen robots of gevangenen .
  ik hoop dat dit een keer doordringd bij ons

Comments are closed.