Nieuw leven geblazen in WilIkDaarWerken.nl

Klok Berlijn

Vandaag heb ik een vernieuwde versie van “wilikdaarwerken.nl” online gezet. Het oorspronkelijke idee heb ik laten varen. Nu gebruik ik deze url als C.V. website. Ook het C.V. wat oorspronkelijk op deze website stond is verplaatst naar “wilikdaarwerken.nl“.

Opmerkingen, kritiek en tips zijn welkom. Houdt er wel rekening mee dat de site nog niet helemaal af is, en de teksten deze week ook nog worden aangepast.

Ken je iemand die mensen nodig heeft, geef ze dan mijn url door 😉 Baat het niet dan schaadt het niet.

3 thoughts on “Nieuw leven geblazen in WilIkDaarWerken.nl

 1. Hey Mark,

  Balen dat je momenteel naar werk op zoek bent. Ik heb je cv doorgelezen en er staan nog wel wat tekstuele fouten op (maar zoals je zelf al zei, dit moet nog aangepast worden).
  Maar wat ik je vooral wil meegeven is dat op de site van je CV links staan naar je andere sites. Nu is daar op zich niets mis mee, maar ik vind je zo negatief op je blog. Ik ken je juist als positief kritisch maar dat komt volgens mij niet uit de verf op je blog. Als ik je niet zou kennen zou ik je om deze reden niet aannemen. Ik hoop dat je er iets mee kan.

  gr
  Jochem

  • Nu is daar op zich niets mis mee, maar ik vind je zo negatief op je blog. Ik ken je juist als positief kritisch maar dat komt volgens mij niet uit de verf op je blog.

   Mijn insteek is juist kritisch, als dat negatief over komt is dat niet de bedoeling. Mijn bedoeling van dit blog is de punten in de samenleving, het nieuws, de politiek, etc., etc. aan te kaarten zonder perse negatief te zijn.

   Jammer dat dit niet overkomt. Ik zal er op gaan letten, en hoop dat je beeld van mijn blog) de aankomende tijd veranderd.

 2. Hi Mark,

  Je zegt nergens duidelijk in je CV welke projectrol je wilt of kunt vervullen.
  Wat je opschrijft bij Vaardigheden en Kennis zijn allemaal leuk meegenomen soft skills alleen mis ik de een duidelijke profielbeschrijving en bijbehorende functie.

  Profileer jezelf als ontwikkelaar, functioneel ontwerper, architect of projectleider, wat je wilt, en geef een rijtje daarbij horende IT vaardigheden. Al was het maar voor de vindbaarheid.

  Op deze manier vrees ik dat je CV niet gevonden gaat worden voor eventueel relevante banen.

  vr gr,

  Peter Reitsma

Comments are closed.