Oproep aan Balkenende!

balkenende meets Lego

Wat is die Balkenende toch een zeikerd. Als je in Nederland gekozen wordt door het volk in een democratische verkiezing ben je moreel verplicht de kamer in te gaan en je vier jaar af te maken. Ook al wordt je geen Minister President, Minister of Staatssecretaris. Als je je verkiesbaar zet, mijnheer Balkenende, geef je aan je voor de volle termijn in te willen zetten voor het volk. Dus mijnheer Balkenende, wilt u alleen maar premier worden stel uzelf dan niet verkiesbaar op.

Om tot premier gekozen te worden hoef je volgens mij niet eens verkiesbaar te zijn, maar als je jezelf verkiesbaar stelt dan is de kans groot dat je voor 4 jaar vast zit in Den Haag… En mijnheer Balkenende, wat u nu ook allemaal roept, u heeft gezegd alleen nog maar als Minister-President wil terugkeren. Dus, mijnheer Balkenende, haal jezelf van die lijst als je nog geloofwaardig wil over kunnen komen (as if!). Geef dat lijsttrekkerschap eens door aan iemand die wel wil, die wel de ambitie heeft om Nederland de veranderen. Aan iemand die wel een rechte rug heeft, en zijn/haar grote bek om kan zetten tot daden…

Wellicht is het iets voor het volgende kabinet om aan te passen in het kiesrecht, sta je op een kieslijst en ben je door het volk gekozen zit je voor de aankomende 4 jaar verplicht in de politiek. Zo raak je ook al die lijstduwers kwijt die alleen maar hun BN-naampje willen koppelen aan een partij!!

O ja, mijnheer Balkenende, ik zeg bewust geen U tegen jou. Voor U zou je eerst mijn respect moeten verdienen, maar door dit soort uitspraken geef je aan niet met Nederland bezig te zijn maar puur met jezelf en zelfverrijking!!!

1 thought on “Oproep aan Balkenende!

  1. Dat is helemaal waar! Maar er zijn genoeg mensen die het zat zijn hem als oppersuperieur te hebben… geniaal dat legoplaatje er ook nog bij.

    Groetjes, Alice Burridge, Amsterdam/Diemen

Comments are closed.