PVV veroorzaakt imago schade, toch meneer Verhagen!

Verhagen zei ooit het PVV een negatieve invloed zou hebben op het imago van Nederland in het buitenland. Toch wil de heer Verhagen dolgraag samenwerken met Wilders. Daarom deze open brief aan Meneer Verhagen:

Geachte meneer Verhagen,

Ooit in een toespraak zei u, meneer Verhagen, dat Geert Wilders haat en angst verspreidt. Hij zet mensen tegen elkaar op en doet dat op een onsmakelijke manier. En ondertussen beschadigt hij de belangen van de Nederlandse bevolking en de reputatie van Nederland in de wereld.

Nou die reputatie van Nederland, is mede door u toedoen fiks beschadigd. Toch meneer Verhagen. Dat bent u toch wel met mij eens. Door uw samenwerking aan het ‘gedoogakkoord’ slaan wij best wel een modderfiguur in het buitenland.

Zo is daar onze buurvrouw, Angela Merkel. Een slimme vrouw en roept ze op Nederland niet te gaan boycotten zoals Europa dat deed met Oostenrijk toen Jörg Haider wat te veel macht kreeg.

We hebben natuurlijk ook nog eens de wereldpers, meneer Verhagen. Die is ook niet zo blij met het mogelijk regeerakkoord. Dit bericht van Reuters is niet echt positief. Ik noem wat krachttermen uit het bericht “Mein Kampf” en “ANTI-ISLAM PARTY”. Dat is toch wel wat hè meneer Verhagen. Als dat niet genoeg is, klikt u dan hier, hier en hier, en ook nog eens hier.

Dus u heeft zelf gelijk gehad, maar blijkbaar bent u dat even vergeten. Wie is hier nou de echte draaikont, meneer Verhagen. Kom op wees een kerel en luister naar uw partijgenoten. Stop met deze waanzin.

Gegroet,

Mark Berck van de middelste kerk!

1 thought on “PVV veroorzaakt imago schade, toch meneer Verhagen!

 1. Niet de kordate start ( voor 1 juli klaar ) maar de lange aanlooptijd ( een van de langste formatieperiodes ) heeft gemaakt dat ons land dit kabinet gaat accepteren.
  PVC1 is een gekunsteld gewrocht.
  Heeft Links een kans laten liggen?
  Is dit wat ons land wil?
  Met goede voorstellen en eendrachtig optreden van Links kan het tij keren!
  Ik blijf hopen op een snelle val en vervroegde nieuwe verkiezingen.
  Vriendelijke groet uit Amsterdam-ZuidOost.
  PS1: wordt het CDA-congres gewoon een mediacircus?
  PS2: en wast eenieder zijn handen in onschuld?

Comments are closed.