VS heeft inzage in bankgegevens EU

EU_Flag

En ja hoor… Het is allemaal in kannen en kruiken. De VS heeft inzage in onze “grensoverschrijdende” banktransacties. Geweldig toch, zo’n extra terrorismebeveiliging. Ik vind het helemaal te gek dat Obama en consorten tijd en geld wil spenderen om ons bankwezen veiliger te maken!

Even alle gekheid op een stokje. Het is toch van de zotte dat de Amerikanen ons mogen controleren. Er is toch helemaal geen reden voor om dat bij de Amerikanen te leggen. Als dit echt zou helpen tegen terrorisme, wat ik betwijfel, dan kunnen we dit toch zelf ook wel.

En jammer dan hoor, als de Amerikanen ons ineens als ‘vijand’ gaan zien, als we hiertegen in verweer komen. Weet je nog: “If you’re not with us, you’re against us!” Maar laten we alsjeblieft stoppen met deze nonsens. Wie weet wie ik hierop aan kan spreken, want ik wil niet dat deze gegevens naar Amerika gaan.

Ik zal in ieder geval bij elk volgende transactie over de landsgrenzen heen de beschrijving aan vullen met “Dood aan de amerikanen” en “Bijdrage voor bommen Witte Huis”. Eens kijken hoe lang het duurt voordat de CIA/FBI/NCIS/CSI op de stoep staat!