Wat is er toch veel leuks te doen 11 September

Ironie

Deze weken komen veel initiatieven voor een leuke zaterdag in het nieuws. Want dat zou toch allemaal niet mogen op zo’n beladen dag. Hebben de organisaties wel nagedacht over deze datum. Dit is toch compleet respectloos nu deze ramp nog maar zo kort geleden is gebeurt…Een klein overzichtje:

2 thoughts on “Wat is er toch veel leuks te doen 11 September

  1. Wat ben jij een rare Nederlander zeg, net of je je stiekem amerikaan voelt. Blijf je nu de rest van je leven huilen over die drieduizend-nogwat doden? Zijn ze soms speciaal ofzo? Weet je wel dat er elke dag mensen doodgaan in Irak en Afghanistan? Wil je dan elke dag een treurdag maken? Of wil je gewoon tot in lengte van dagen blijven zeuren om wat akkefietjes van honderden jaren terug zoals, ik noem een dwarsstraat, de katholieken en protestanten in noord ierland ook ieder jaar doen? Gewoon om elkaar flink te stangen. Dat bloedvetes uitvechten kunnen ze overigens ook goed in het midden oosten.

    Een beetje minder gehuil en een beetje meer realiteitszin zouden jou en de rest van je oh-zo-onbegrepen en beladen met gevoeligheidszin amerikaanse vrindjes beter staan. Juist ende precies om meer doden te voorkomen.

    • Dat plaatje erbij, die twee uitroeptekens zegt eigenlijk genoeg. Maar blijkbaar kent niet iedereen dat plaatje nog. Dat staat voor ironie. Ik vond het namelijk ook belachelijk dat iedereen loopt te zeiken over de activiteiten op 11 september.

Comments are closed.