Wij willen geen integratie, maar assimilatie

Borg

Ja, een boude stelling. Maar helemaal waar. Wij, Nederlanders willen helemaal niet dat de allochtone (kutwoord) Nederlanders integreren. Wij willen dat ze assimileren. Wij willen dat alle ‘buitenlanders’ zich aan ons aanpassen.

Integratie is wat anders. Dat is jezelf aanpassen zonder dat je je eigen waarden en normen laat varen. Assimileren is precies zo worden als de bestaande groep. Een enorm verschil.

Tegen de bouw van nieuwe moskeeën wordt keihard geprotesteerd, zelfs door de politiek. Maar als er ergens een nieuwe kerk wordt gebouwd hoor je niemand.

Als er op een school het Suikerfeest wordt gevierd zijn de rapen gaar, maar het kerstfeest moet en zal gevierd worden.

Het liefst zien wij dat alle ‘nieuwe’ Nederlanders zich compleet aanpassen aan ons ‘volbloed’ Nederlanders. Of te wel, hun geloof inruilen voor het Reformatisme of Katholicisme. Kiezen voor een huis, met tuin. En geen muntthee meer drinken, tenzij die uit een Picknickpakje komt.

Dat ‘zij’ onze taal moeten leren is duidelijk en ook dat ze onze regels moeten volgen spreekt voor zich. Maar waarom zeiken we over een hoofddoekje, moskee of broodje shoarma.

Ik moet de eerste PVV stemmer nog tegenkomen die na een avondje stappen geen shoarma gaat eten. Toch is dit echt een product afkomstig uit de islamisering. Hoe bedoel je hypocriet.

Laat gewoon iedereen in zijn waarde!