Is 2012 nog steeds het einde van de wereld?

2012

Waar zijn ze? Zijn ze allemaal al ondergedoken? Zitten ze allemaal ondergronds in hun zelfgegraven bunkertjes? Nog geen jaar geleden werden we allemaal doodgegooid met doemscenario’s over 2012. Volgens de Inca’s zou dat het eind van de wereld betekenen.Is het niet meer van belang? Zijn diegene die er geen reet van geloven niet belangrijk genoeg om te redden? Of is het gewoon grandioze bullshit?

Eind 2009 stond de media vol met de voorspelling dat in 2012 de wereld gaat eindigen. Op 21 (of 23) december zou de wereld vergaan omdat de Maya’s dat voorspeld zouden hebben. Gelukkig zijn er genoeg mensen (inclusief Maya’s) die dit onzin vinden.

De mensen die nu nog geloven in 2012, zullen waarschijnlijk in 2013 weer een nieuw einde van de wereld voorspellen. Waarom dan, is iets wat ik mijzelf wel eens heb afgevraagd. Zijn deze mensen zo dom, willen ze graag door of is er iets anders aan de hand.

Er is genoeg materiaal te vinden online om je een avond (of meer) mee te vermaken. De meeste sites zijn te slecht voor woorden en gebruiken argumentatie die mijn dochter van 3 zo weerlegt. Dus heb je vanavond of morgen niets te doen, zoek op 2012 en lach!

4 thoughts on “Is 2012 nog steeds het einde van de wereld?

    • Ten eerste: Je link werkt niet.
      Ten tweede: Als je de link werkend maakt, kom je er achter hoeveel deze mensen van hun medemens houden, geld willen verdienen aan mensen die denken dood te gaan!

Comments are closed.