Pleur op met je Reuma-zak!

Reumazakken

Wat is dat toch met die goede doelen. Ze denken allemaal dat de “NEE NEE” sticker op mijn deur niet voor hun geldt. Die sticker heb ik er niet voor Dhr. Lul met die korte voornaam opgeplakt. En mij kan het echt geen ene reet schelen om wat voor doel er nu weer iets opgehaald moet worden…

Vandaag was het weer zover. Een of andere stichting vond het nodig om een of andere plastic zak in mijn brievenbus te proppen. Met in grote letters: “Nationale Reuma-zak”. Bij een Reuma-zak krijg ik hele andere ideeën in mijn kop, en die hebben weinig met oude kleding te maken, maar oké. Vast een goede actie van de “Stichting Kuren Met Reuma”, maar val mij daar niet mee lastig.

Daarbij, de website van deze stichting geeft mij ook niet echt het vertrouwen dat mijn oude kleren goed besteed worden. Dus geef ik de oude kleren van mijn kinderen lekker door binnen mijn kennissenkring en gaan mijn oude kleren netjes in de HUMANA bak!

En nog een leuke disclaimer op die plastic zak ook nog: “de zak blijft eigendom van KMR”. Dat mag, als jullie die zak terug willen hebben moet je snel zijn. Hij is al onderweg naar de vuilverbrandingsoven!