Elektronische kattenverjager!

electronische kattenverjager

HELP! Mijn buren hebben zo’n anderhalve maand geleden een elektronische kattenverjager gekocht. Eerst wist ik niet eens dat ze dit hadden, maar wel sinds die tijd last van een enorme hoge pieptoon. Zo erg dat ik, mijn vrouw en visite er koppijn van krijgt en niet gezellig in de tuin kan zitten. Het is alsof ik als hangjongere wordt weggejaagd uit mijn eigen tuin!

Na een tijdje kwam ik er achter dat de buurman een kastje had hangen aan zijn gevel. Dit bleek dus een kattenverjager. De buurman, verder best een hele vriendelijke man, heeft zelf helemaal geen last van dat geluid. Hij hoort het gewoonweg niet. Blijkbaar zijn mijn oren wel goed, want ik wordt echt knettergek als ik in de tuin de krant wil lezen.

Tuurlijk heb ik gevraagd of hij dat kastje niet tussen 10 en 10 aan wil doen (erg redelijk toch) en hij stemde daar wel mee in. Maar, omdat hij het niet hoort vergeet hij regelmatig (eigenlijk altijd) dat ding weer uit te zetten.

Dus overweeg je zo’n kattenverjager te kopen, verzeker je dan dat je buren 50+ zijn of doof, anders wordt je zelf een veroorzaker van overlast.